Web analytics als bron van online strategie

Sir Miles Consultancy is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de landelijke experts op het gebied van web analytics. Onze specialisatie is het vergaren van informatie uit web analytics systemen en deze informatie toepassen op de algemene marketing- en communicatiestrategie van uw organisatie. In de praktijk betekent dit vaak dat we de marketing, communicatie en/of organisatiedoelen ‘vertalen’ naar online doelen. Op basis van welke doelen worden uw online kanalen ingezet? Hoe is dat meetbaar? Hoe zorgen we voor de juiste inrichting van uw analyse software om eenvoudig managementinformatie over deze doelen te genereren?

Piwik specialist

Wij werken met verschillende web analytics systemen. Echter is Sir Miles Consultancy de pionier in Nederland wat betreft kennis over, en het gebruik van Piwik. Sinds 2015 implementeren wij samen met Piwik PRO grotere on-premises installaties en Piwik PRO Cloud oplossingen. Hierbij neemt Piwik PRO de technische installatie voor zijn rekening en Sir Miles Consultancy de trainingen voor medewerkers en functioneel beheerders. Ook kunnen wij Piwik inrichten, zodat de doelen die u online wilt meten en rapporteren als bruikbare management info naar boven komen.

Website prestaties, marketing of beiden?

Wij kunnen elke organisatie assisteren bij het meten van hun (online) doelen. Vertegenwoordigt u een overheidsinstantie bent die geïnteresseerd is in de klant ervaring op de website? Bent u benieuwd naar de prestaties van uw website? Bent u onderdeel van een sales-gedreven organisatie die met name optimalisatie van de e-marketing voor ogen heeft? Sir Miles Consultancy heeft expertise en jarenlange ervaring in huis met betrekking tot deze onderwerpen.

Kies voor rendement en kennisoverdracht

U kiest voor Sir Miles Consultancy in een web analytics traject wanneer u waarde hecht aan de volgende zaken:

  • Deskundigheid en kwaliteit: Sir Miles Consultancy is dé specialist in Nederland op dit gebied;
  • Kennisoverdracht in plaats van kennis-inkoop: wij dragen onze kennis graag over aan uw eigen professionals;
  • Samenwerking met Piwik PRO: wij werken hecht samen met  de technici van Piwik PRO.

Komt u binnenkort ook eens kennismaken? We bespreken graag wat web analytics voor u kunnen doen en hoe wij van meerwaarde kunnen zijn.