Over Sir Miles

Sir Miles B.V. bestaat ruim tien jaar en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in een drietal pijlers: piwik integraties, consultancy diensten en projectmanagement. Sir Miles hanteert een duidelijke bedrijfsvisie:

Sir Miles deelt kennis. Kennis die wij borgen in uw organisatie. Kennis op de juiste plek en op het juiste moment. Dáár staan wij voor.

Deze visie loopt als een rode draad door al onze werkzaamheden heen. Wij geloven sterk in het delen van kennis. Door het delen van kennis groeit een organisatie en zorgt u dat uw medewerkers het juiste kennisniveau voor hun functie behouden. Sir Miles draagt graag bij aan dit succes. Nagenoeg alle cliënten waar wij werkzaam voor zijn blijven naar tevredenheid wederkerig gebruik maken van onze diensten. Juist vanwege onze transparante en open aanpak.

Voor wie werkt Sir Miles

Sir Miles zet haar diensten in voor middelgrote en grote organisaties in de commerciële, overheids en non-profit sector. Door onze jarenlange ervaring bij organisaties als Nuon, Rabobank, Kadaster, Nationale Politie, SURF etc. begrijpen wij de diversiteit aan uitdagingen bij gelijkwaardige organisaties. Professionals van Sir Miles weten zich uitstekend aan te passen aan uw bedrijfscultuur.

Maak kennis met ons

Sir Miles maakt graag kennis met u en uw organisatie. Wij gaan graag met u in gesprek over wat Sir Miles voor uw organisatie kan betekenen. Iedere professional binnen ons team heeft zijn of haar eigen expertise. Op basis van uw vraag zorgen we ervoor dat u direct met de juiste persoon met de juiste kennis in contact komt. Dus ook in een eerste gesprek zit u aan tafel met een collega met kennis van zaken. Wel zo prettig! Onze stijl is professioneel, ongedwongen en informeel.  Onze medewerkers werken praktijkgericht. Wij gaan voor resultaten en niet voor het creëren van een berg papier als het geen nut heeft voor uw organisatie. Deze praktische en nuchtere aanpak levert ons de veelbesproken meerwaarde voor uw bedrijf!