De beste en meest ervaren Piwik PRO consultant van Nederland

Piwik pro logoSir Miles Consultancy werkt al sinds 2013 met Piwik. In eerste instantie met de gratis versie van Piwik.org, maar nu steeds vaker met Piwik PRO. In de loop der jaren hebben wij veel hands-on kennis en ervaring opgedaan. Dit door kleine en grote organisaties te ondersteunen met kleine en grote uitdagingen op het gebied van Piwik. Ook bloggen wij regelmatig over Piwik en privacy-gerelateerde onderwerpen. Wij zijn een graag geziene samenwerkingspartner bij Piwik PRO. Daarom trekken wij ook regelmatig samen op met Piwik Pro in implementatietrajecten.

Wat zijn de mogelijkheden met Piwik?

Er is ontzettend veel mogelijk met Piwik. Het pakket is zeer uitgebreid. Er bestaat ruimschoots mogelijkheid om Piwik te koppelen met diverse platforms of om functionaliteit toe te voegen. Sir Miles Consultancy kan advies geven over welke versie van Piwik het beste past bij uw organisatie. De technische implementatie wordt uitbesteed aan Piwik PRO. Na implementatie kunnen wij de medewerkers in uw organisatie trainen om kennis te maken met Piwik. Vervolgens halen we samen met uw medewerkers meer uit web analytics. Door de juiste dashboards, segmenten en rapportages te maken. Deze zijn te gebruiken om meer inzicht in uw online marketing- of website te geven en de online prestaties te verbeteren.

Wat wij concreet voor u doen

Sir Miles Consultancy wordt veel gevraagd voor de volgende zaken:

  • Google analytics naar Piwik: veel organisaties stappen over van Google Analytics naar Piwik. Wij verzorgen het transitietraject, zodat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt. Dit doen we door middel van een aantal sessies. Hierin bepalen we gezamenlijk de verander-strategie met de interne verantwoordelijken. Vast onderdeel van dit traject is de opleiding van de beoogd functioneel beheerder van Piwik en training voor de marketingmedewerkers en communicatieadviseurs die gaan werken met Piwik.
  • Training en opleiding: Piwik is eenvoudig te leren, maar basiskennis over web analytics en hoe deze te interpreteren is vaak gewenst. Dit in combinatie met een ‘stoomcursus’ wat betreft de opties die in het pakket te vinden zijn zorgen voor gepaste kennis op de juiste plek binnen uw organisatie.
  • Integratie van Piwik in marketing- en communicatiestrategie: Veel organisaties gebruiken web analytics nog niet maximaal in hun voordeel. Of dit nu is om de website prestaties te meten of om marketingdoelen te verbeteren. Sir Miles Consultancy geeft training en masterclasses op maat, specifiek toegesneden op uw organisatie. Van tevoren bepalen we de verbeterpunten en ontwikkelen een programma voor de betrokken professionals in uw organisatie.

We gaan graag met u in gesprek over Piwik. Samen bepalen we de beste manier van werken en maken uw transitie naar Piwik tot een succes!